Ngeunaan Pendiri

Ngeunaan Pendiri

Anjeunna teras-terasan resep sapatu, sareng ngarepkeun yén sadaya awéwé tiasa nganggo sapatu tinggi anu pas sareng diri sorangan sareng masihan langkung kakuatan. Ngadegkeun mérek desain sapatu mandiri di 1998, utamina fokus kana nalungtik kumaha carana ngadamel sapatu awéwé modéren anu raoseun sareng modis. Sareng parantos nyobian ngarusak rutinitas sareng réefinisi. Kéngingkeun awéwé nganggo kaos jangkung na sanés tugas hésé. Sareng ngagem sapatu tinggi teu kaop, angkat ka tempat anu diarepkeunna.

gfdxfg
custom (5)

Nanging, mangtaun-taun pangalaman baju jero parantos ngantepkeun anjeunna sareng kahoyong anu kuat pikeun awéwé pikeun ngarusak rutinitasna nyalira, bahkan anjeunna panginten konsép "Dirancang Pikeun Diri" pikeun sadar unggal awéwé pantes baju jero unikna nyalira. Éta pinuh énergi, seksi, pesona, éta mangrupikeun ekspresi kageulisan awéwé anu sanés.
Anjeunna kantos percanten yén janten seksi sanés ngan ukur ngeunaan nyenangkeun batur, tapi ogé ngeunaan kabébasan. Maka mimiti nyiptakeun mérek nyalira di 2004, sareng ku cara ieu, bakal aya tanggel waler anu mantep, misi ngayakeun sareng badé jauh, visi palanggan heula, sareng tanggel waler pikeun terus ngupingkeun sareng nyumponan paménta konsumén. Merkna parantos ngaliwat 17 taun dina kapamimpinan dirina.

Saatos panilitian sareng ékspérimén anu teras-terasan, parantos sapuk nampi pangakuan sareng pujian ti para nasabah dina ragam sapertos kieu, sapertos Seksi Lingerie, Sportswear, sareng Seamless Bra & Singkat Sets. Dina kapercayaanna, unggal awéwé, henteu paduli umur, padamelan, sareng inohong, aranjeunna pantes baju jero nyalira.

custom (6)
custom (3)

Xinzi Rain parantos ngahontal kasuksésan anu hébat kusabab pangalaman ngagemna anu raoseun sareng desain modis. Reputasi na ogé parantos mimiti medar, sareng éta dipikaresep pisan ku seueur awéwé anu mandiri.

Impian anu pamungkas nyaéta mawa kakuatan pikeun unggal awéwé anu nganggo baju jero nyalira ti Xinzi Yu, pikeun terus-terusan nembus sareng ngarobih kakuatanana sorangan, pikeun ngalengkepan impianana ku kakuatan ieu, sareng maju sacara sawenang-wenang sareng romant ...