Tentang Kami

about

Saha urang?

Perusahaan sareng konsep & ideu

Desain
%

nei (1)

Xinzi Rain didirikeun taun 2004, perusahaan utama kalebet Chengdu Xinzi Hujan sapatu didirikeun taun 1998 sareng Xinzi Hujan Hujan didirikeun taun 2004.

Saatos 24 taun pamekaran, éta parantos janten perusahaan modéren ngahijikeun pamekaran, desain, produksi, penjualan, jasa, impor sareng ékspor Pakaian Wanita.

about (1)

+

Produk

about (2)

+

Pagawe

about (3)

Pangwangunan

about (3)

+

Garis Produksi

Naon Anu Urang Laksanakeun?

Produk Utama

1

2

r

Perusahaan nyayogikeun hiji-hiji "Pakéan Pantun" kanggo awéwé di panjuru dunya, ngajantenkeun awéwé langkung geulis, henteu kabeungkeut deui, sareng kéngingkeun kapercayaan diri sareng kakuatan anu langkung.

Produk-produkna ngalibatkeun Tinggang Tinggi, Sapatu, Olahraga, Baju jero, Lingerie, Seamless sareng Bawah Bébas Kawat, Ditambah Ukuran kutang & Singkat, sareng sababaraha tiasa nganggo mérek mandiri.

1 (5)

Chengdu Xinzi Hujan Pakéan CO., Ltd.