custom push up bra Traceless kutang pikeun awéwé kalayan susu leutik ngumpulkeun set kutang nganggo kutang herang

Pedaran pondok:

custom push up bra, kutang Traceless kustom pikeun awéwé kalayan susu leutik anu ngempelkeun set kutang nganggo bra herang pikeun pasar anjeun, kutang olahraga kualitas khusus khusus,

Fitur Desain Ieu:
ukuran band: 32-38
ukuran cangkir: 70-85 A / B
Bahan: Spandex / Nylon, Kawat Gratis, hiasan renda, Bernapas, Lestari, Reversible, Ukuran Plus, CEPAT KERING…

Jasa OEM disadiakeun
Hoyong terang langkung seueur ngeunaan ukuran sareng matéri na? pls kirimkeun msg atanapi Email ka kami, kami ahli dina nyieun desain anjeun


Detil Produk

Tanda Produk

Pas anu pantes sanés masalah deui. Kalayan desain kutang XinziRain khusus, mesen kustom fit custom semudah ngagaleuh barang anu online. Kami kerja keras pikeun nyugemakeun palanggan sareng bangga kéngingkeun ulasan anu pangsaéna ampir unggal dinten. Gabung sareng rébuan awéwé bagja anu maréntahkeun kutang kami online sareng nikmati kualitas, desain sareng pas anu pangsaéna.

WB07 (8)

WB07 (1)

WB07 (2)

Angkat Instan Sareng Ngaronjatkeun beulahan --- Ngahalangsang payu tina kendor! Kéngingkeun dorongan pikeun garis bust anjeun ngadorong beberesih langsung sareng kurva! Éta ngabantosan awéwé-awéwé anu alit sareng sedeng dikerjakeun ngahontal bentuk pilihanana.

Hiji Ukuran Cocog Sareng --- Desain khusus di handap sareng luhur anu langkung kondusif pikeun akumulasi payudara pikeun angkat payudara atanapi dorong. Pas sampurna dina sadaya bra biasa ogé baju renang, bikinis, gown, backless / baju tanpa tali sareng baju kawinan.

WB07 (4)

WB07 (6)

Seueur butik sadunya nawiskeun jasa ieu. Rigby & Peller di London, Uplift, sareng Rubies Bras di Ontario, Louise Feuillere di Paris sareng Linda's Lingerie di Melbourne ngan ukur sababaraha conto. Candak, tangtosna, nyaéta anjeun kedah cicing caket hiji atanapi daék indit-inditan.

Tapi sapertos naon waé ayeuna, pangalaman kutang khusus parantos ngalih online. Di handap ieu aya dalapan mérek anu nyayogikeun bantosan anu lengkep dina basa internét. Tangtosna, kéngingkeun pangukuran anu pas nyaéta konci di dieu. Janten nalika ngalakukeun éta nyalira, pastikeun milari pasangan atanapi sobat upami anjeun peryogi bantosan.

WB07 (7)

Pabrik cina nyayogikeun jasa kustom awéwé na: baju lingerie seksi khusus, pabrik awéwé kostum awéwé khusus baju lingerie seksi.


LAYANAN anu dikustomisasi

Jasa jeung solusi ngaropea.

  • gdsfg
  • LAYANAN OEM & ODM

    "Sarerea ngagaduhan baju jero anu dirancang" pikeun nyadar unggal awéwé pantes baju jero unikna nyalira. Ieu mangrupikeun cara pikeun nunjukkeun awéwé pinuh énergi, seksi, sareng menawan.

    OEM / ODM Service, sampel gratis, pangiriman gancang, pikeun ngabantosan palanggan pikeun nyayogikeun hiji-hiji "Pakéan Pantun", cobian pikeun nyumponan sadaya tuntutan palanggan, sareng tumuh sareng palanggan. Rancang sareng ngadamel: Nyorong kutang, kutang ukuran Plus, kutang olahraga, kutang mulus, baju lingerie seksi, punten kersa kirimkeun kami E-mail, tinggalkeun msg anjeun, tambahkeun nomer whatsapp, atanapi telepon kami, wilujeng sumping pisan!

    about-us about-us


  • Saméméhna:
  • Teras: