kustom olahraga kutang 2021 warna murni anyar nganggo baju jero olahraga Y bentukna shockproof Yoga bra pikeun awéwé

Pedaran pondok:

kutang olahraga khusus pikeun pasar anjeun, kutang olahraga kualitas luhur khusus,

Fitur Desain Ieu:
ukuran: cocog 4-12
Barang Dina-Saham, Multi-warna

Bahan: Nylon / Polyester / Spandex, Breathable, Sustainable, Reversible, Plus Size, CEPAT KERING…

Jasa OEM anu disayogikeun Hoyong terang langkung seueur ngeunaan ukuran sareng matéri na? pls kirimkeun msg atanapi Email ka kami, kami ahli dina nyieun desain anjeun


Detil Produk

Tanda Produk

85% awéwé henteu nganggo kutang anu cocog pikeun aranjeunna. Ngan kutang anu dilakukeun khusus anu tiasa masihan aranjeunna tampilan anu paling seksi sareng kutang anu pas anu unggal awéwé pantes. Kalayan kutang custom XinziRain anjeun kéngingkeun barang desainer anu unik, anu disesuaikan sareng pangukuran pribadi anjeun - henteu aya biaya tambahan! Upami anjeun hoyong nyandak sababaraha robahan desain - éta ogé dimungkinkeun, ngan ukur nyerat kami Email pikeun urutan khusus.
yoga-bra-838-(2)_01
yoga-bra-838-(2)_03

sports bra (1)

Abdi moal nyarankeun bras anu parantos dilakukeun upami anjeun hamil, nyusuan, nyobian ngirangan beurat, atanapi masih cageur tina operasi payudara anu nembé. Utamana, éta iraha waé nalika payu anjeun aya di tengah ukuran atanapi bentukna robih. Pikeun hiji hal, kutang khusus biasana butuh sababaraha minggu. Anjeun teu tiasa ngarepkeun pas anu sampurna upami pangukuran anjeun parantos robih ku waktos dugi.

Dina kaseueuran kasus, kutang buatanana ogé langkung mahal tibatan anu biasa. Anjeun hoyong investasi anjeun ngahasilkeun kutang anu tiasa anjeun anggo sareng cinta jangka panjang! Anjeun bakal mayar premium pikeun batur nyusun pola ngaput anu dipersonalisasi pikeun awak anjeun. Tambih Deui aranjeunna panginten kedah mesen komponen hiji-hiji, sapertos underwires diluar kisaran ukuran biasa mérek.
TINGGAL DI TEMPAT, TEU AYA NGALANGKIT JEUNG GUGUR --- Instal beulahan, ngeusian, angkat, sareng bentuk. Ngarasa nyaman dina baju renang anjeun atanapi baju pikaresep anjeun ku nambihan sababaraha paningkatan pikeun bust anjeun. Leres anjeun peryogi jenis olahraga kutang ieu.

sports bra (3)

sports bra (3)

Dina kaseueuran kasus, kutang buatanana ogé langkung mahal tibatan anu biasa. Anjeun hoyong investasi anjeun ngahasilkeun kutang anu tiasa anjeun anggo sareng cinta jangka panjang! Anjeun bakal mayar premium pikeun batur nyusun pola ngaput anu dipersonalisasi pikeun awak anjeun. Tambih Deui aranjeunna panginten kedah mesen komponen hiji-hiji, sapertos underwires diluar kisaran ukuran biasa mérek.

Tetep Di Tempat, Henteu Deuh Pergeser Atan Ragrag --- Beulah Instan, ngeusian, angkat, sareng nyusun. Ngarasa nyaman dina baju renang anjeun atanapi baju pikaresep anjeun ku nambihan sababaraha paningkatan pikeun bust anjeun. Leres anjeun peryogi jenis olahraga kutang ieu. Dipiboga sareng dioperasikeun ku awéwé, kutang kustom kami anu dikerjakeun ti mimiti sareng didamel pas, rata sareng fungsina pikeun unggal dinten. Sadaya ukuran & kaayaan disambut.

sports bra (3)

yoga bra 838 (7)

yoga bra 838 (1)

yoga bra 838 (3)

Pabrik Cina nyayogikeun jasa kustom awéwé na: pabrik kutang awéwé kustom awéwé kutang.


LAYANAN anu dikustomisasi

Jasa jeung solusi ngaropea.

  • gdsfg
  • LAYANAN OEM & ODM

    "Sarerea ngagaduhan baju jero anu dirancang" pikeun nyadar unggal awéwé pantes baju jero unikna nyalira. Ieu mangrupikeun cara pikeun nunjukkeun awéwé pinuh énergi, seksi, sareng menawan.

    OEM / ODM Service, sampel gratis, pangiriman gancang, pikeun ngabantosan palanggan pikeun nyayogikeun hiji-hiji "Pakéan Pantun", cobian pikeun nyumponan sadaya tuntutan palanggan, sareng tumuh sareng palanggan. Rancang sareng ngadamel: Nyorong kutang, kutang ukuran Plus, kutang olahraga, kutang mulus, baju lingerie seksi, punten kersa kirimkeun kami E-mail, tinggalkeun msg anjeun, tambahkeun nomer whatsapp, atanapi telepon kami, wilujeng sumping pisan!

    about-us about-us


  • Saméméhna:
  • Teras: