Jasa kustomisasi baju jero internasional: mendesain ukuran anu pas pikeun anjeun

Éta ngeunaan kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong. Anu pas. Lawon katuhu. Detil anu leres. Gaya anu pas. Konsultan gambar pribadi kami, ogé terang salaku tukang baju, ngabantosan anjeun milih tina langkung ti 2000 lawon khusus. Kami tiasa ngabantosan anjeun dina sadaya sarat.

news (2)

news (5)

Pikeun baju jero awéwé, kami nyayogikeun desain, jasa produksi, ukuran baju jero, desain ketat sareng produksi; Kontrol ketat kualitas baju jero, pikeun nyayogikeun jasa kustomisasi baju jero anu ati-ati. Hujan Xinzi ngartos kumaha anjeun sibuk. Naha di kantor anjeun atanapi bumi, kami condong kana kabutuhan anjeun dina jadwal anjeun. Waktos mangrupikeun méwah pamungkas - sareng éta anu kami nyayogikeun anjeun.
Xinzi Rain Apparel co., LTD., Didirikeun taun 2004, dilélér "Top Ten Brand", "International Sales Top Ten Trusted Brand" judul, jst. Pangadeg perenah anu saé sateuacanna dumasar kana perencanaan perusahaan, nyetél ratusan toko mérek, toko sareng cabang sareng agénsi, anu ngalangkungan ampir 30 propinsi sareng kotamadya di domestik. Terutama aub dina Sét & Sét Singkat, Lingerie, Sportswear sareng Plus Size Bra & Panties.
Pabrik urang ngaliput luas 8000 méter pasagi, langkung ti 20 lini produksi, sareng nyetél cabang di Guangdong, nyetél Pengembangan, Desain, Produksi, Penjualan salaku salah sahiji perusahaan grup. Pamakéan katun, sutra sareng satin anu jitu sareng bahan anu ramah kulit dina spindle mérek, ngantep haneutna kreativitas, haté dina jarum sareng benang pikeun silih kenal.

Kutang sareng baju jero urang mangrupikeun papakéan sareng konsultan gambar, ogé terang kana kaén, gaya sareng pola. Kami ngarencanakeun, koordinasi, sareng ngajaga pikeun palanggan anjeun, ngarah sampurna dianggo pikeun kaayaan naon waé.

Pikeun konsultasi ngeunaan Layanan khusus: OEM / ODM, jasa desain, pembuatan sampel, MOQ, produksi massal, waktos pangiriman, waktos pengiriman barang, jaminan pembayaran anjeun, pabrik kami, jalma kami, produk kami sareng sajabana, pls ngarasa bébas ngirim kami E -mail, tinggalkeun msg anjeun, nambihan nomor whatsapp, atanapi nyauran kami, wilujeng sumping pisan!


Waktos Post: Jul-27-2021