Carita Carita

banner

304648248

gfsd

dsfger

Carita Carita

Xinzi Rain didirikeun taun 2004, perusahaan utama kalebet Chengdu Xinzi Hujan sapatu didirikeun taun 1998 sareng Xinzi Hujan Hujan didirikeun taun 2004.

Saatos 24 taun pamekaran, éta parantos janten perusahaan modéren ngahijikeun pamekaran, desain, produksi, penjualan, jasa, impor sareng ékspor Pakaian Wanita.

Perusahaan nyayogikeun hiji-hiji "Pakéan Pantun" kanggo awéwé di panjuru dunya, ngajantenkeun awéwé langkung geulis, henteu kabeungkeut deui, sareng kéngingkeun kapercayaan diri sareng kakuatan anu langkung.

Produk-produkna ngalibatkeun Tinggang Tinggi, Sapatu, Olahraga, Baju jero, Lingerie, Seamless sareng Bawah Bébas Kawat, Ditambah Ukuran kutang & Singkat, sareng sababaraha tiasa nganggo mérek mandiri.

Kalayan 8000 méter pasagi taman industri modéren, langkung ti 500 padamel, langkung ti 20 lini produksi propésional sareng urang Sunda sareng tingkat maju internasional, sareng ampir 30 patén produk nasional.

Xinzi Hujan parantos dipasihan kahormatan perusahaan kualitas hadé, perusahaan beradab, perusahaan perlindungan lingkungan sareng sapuluh mérek top di industri baju jero Cina.

gfuiy-removebg-preview (1)

Milarian Ka payun

Ningali ka hareup, Xinzi Rain bakal tetep gancang sareng jaman, ngajalajah sareng ngabaru, sareng laun-laun ngalih ka arah pangembangan industrialisasi, diversifikasi, téknologi, kustomisasi sareng koléktivisasi.

● Industrialisasi

● Diversifikasi

● Téknologi

● Kustomisasi

● Ngelompokkeun

● Inovasi

● Modernisasi

● Toko hiji-stop

● Panilitian mandiri