Bubuka Pabrik

ghsd

Bubuka Pabrik
Xinzi Rain Apparel co., LTD., Didirikeun taun 2004, dilélér "Top Ten Brand", "International Sales Top Ten Trusted Brand" judul, jst. Pangadeg perenah anu saé sateuacanna dumasar kana perencanaan perusahaan, nyetél ratusan toko mérek, toko sareng cabang sareng agénsi, anu ngalangkungan ampir 30 propinsi sareng kotamadya di domestik. Terutama aub dina Sét & Sét Singkat, Lingerie, Sportswear sareng Plus Size Bra & Panties.

Pabrik ngalangkungan legana 8000 méter pasagi, langkung ti 20 lini produksi, sareng nyetél cabang di Guangdong, nyetél Pengembangan, Desain, Produksi, Penjualan salaku salah sahiji perusahaan grup. Pamakéan katun, sutra sareng satin anu jitu sareng bahan anu ramah kulit dina spindle mérek, ngantep haneutna kreativitas, haté dina jarum sareng benang pikeun silih kenal.