Taros Kami

Chengdu Xinzi Hujan Pakéan CO., Ltd.

Pikeun konsultasi ngeunaan Layanan khusus: OEM / ODM, jasa desain, pembuatan sampel, MOQ, produksi massal, waktos pangiriman, waktos pengiriman barang, jaminan pembayaran anjeun, pabrik kami, jalma kami, produk kami sareng sajabana, pls ngarasa bébas ngirim kami E -mail, tinggalkeun msg anjeun, nambihan nomor whatsapp, atanapi nyauran kami, wilujeng sumping pisan!

uyhjhg

Ben:
+86 15008263792
ben@xinzirain.com

gfd

Coco:
+86 15002815789
coco@xinzirain.com

hguytihj

Lily: 
+86 18780037277
lily@xinzirain.com

ytdfcv

Chris:
+86 19981226194
chris@xinzirain.com

ntyuty

Sylvia:
+86 13458562149
sylvia@xinzirain.com

bear

Biruang:
+86 13458652303
bear@xinzirain.com

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami