Inovasi anyar ngeunaan jasa desain baju jero awéwé Adat

Kahirupan pondok teuing pikeun kutang teu raoseun, teu paripurna!

Pendiri Kami: Anjeunna parantos sering resep sapatu, sareng anjeunna ngarepkeun yén sadaya awéwé tiasa nganggo sapatu tinggi anu pas sareng suku sareng masihan langkung kakuatan. Ngadegkeun mérek desain sapatu mandiri di 1998, anjeunna fokus kana nalungtik kumaha carana ngadamel sapatu awéwé modéren anu raoseun sareng modis. Anjeunna ngarecah konvénsi sareng ngarobih deui. Kéngingkeun awéwé ngagem sapatu jangkung na sanés tugas hésé. Nganggo keuneung jangkung anu anjeun teu kaiket, lebet ka surga dina impian anjeun.

Nanging, anjeunna ogé hoyong pisan yén awéwé tiasa ngaleupaskeun diri tina baju jero kalayan taun nganggo pangalaman baju jero. Anjeunna bahkan panginten konsép "Dulur gaduh baju jero anu dirancang" pikeun nyadar unggal awéwé pantes baju jero unikna nyalira.

gfduy (2)

gfduy (1)

Ieu mangrupikeun cara pikeun nunjukkeun awéwé pinuh énergi, seksi, sareng menawan. Anjeunna yakin yén seksi sanés ngeunaan nyenangkeun batur, tapi ungkapan kabébasan anu sanés. Anjeunna ngamimitian nyieun mérek jeroan taun 2004.
Anjeunna ngagaduhan tanggel waler, misi mawa beurat beurat, visi palanggan heula, sareng tanggung jawab minuhan kabutuhan unggal palanggan.
Saur anjeunna: urang parantos sering resep mendesain sareng ngaput, urang leres-leres resep kana hiji tantangan, urang tiasa ngaput bra anu leres-leres raoseun anu kajadianana katingali saé. Bagéan anu pangsaéna nyaéta éta ngajantenkeun para awéwé katingali leres-leres hebat pisan!

jalma sadidinten dina kutang sadidinten. kutang nyaman, Silhouettes langkung ramping, kurva langkung cekung, sareng kagoréngan henteu aya dina bagan! kami parantos bisnis langkung ti 10 taun sareng bagian favorit kami ngeunaan éta sadayana masih kayakinan kami sanggup masihan palanggan. Jalma-jalma ti kajauhan ka Amérika sareng sakumaha caket panto hareupna sumping pikeun sorangan, nyaman, seksi, dilakukeun-pikeun-ukuran, kabel-henteu-poking, kutang custom.


Waktos Post: Jul-27-2021