kustom seamless bra AB Cup Bralette Panty Konéng Awéwé Awéwé Brassiere One Piece Girl Bra 32 Ukuran seamless bra & set ringkes

Pedaran pondok:

kustom seamless kustom, kutang Traceless kustom pikeun pasar anjeun, kutang olahraga kualitas luhur khusus,

Fitur Desain Ieu:
Bahan: Spandex / Polyester, Hareup Panutupanana
ukuran band: 32-38
ukuran cangkir: A / B
CEPAT KERING, Sapotong, Seamless, Bernapas, Push-up, Sustainable…
Hoyong terang langkung seueur ngeunaan warna, ukuran sareng bahan na? pls kirimkeun msg atanapi Email ka kami, kami ahli dina nyieun desain anjeun


Detil Produk

Tanda Produk

Anjeun terang naon anu anjeun pikahoyong sareng kumaha anjeun resep. Kami ogé, janten siap-siap gaduh pangalaman ngagaleuh baju lingerie anu paling hadé. Aksesori kapercayaan anjeun ku gaya baju jero anu ngagoda, baju renang, ukuran plus, baju seksi, sareng kostum halloween, sabab nalika anjeun raoseun, sadayana ngaraos cinta éta.

E (10)

Sadaya awéwé ngalaman masalah pas bra nalika nganggo baju jero pasar-massal. Sareng éta henteu lepatna aranjeunna. Komo upami produser luar angkasa ngadamel kualitas kutang, masih aya hiji masalah deui - awak anjeun unik. Kutang nyaman penting pisan pikeun awéwé kusabab éta baju jero anu nyéépkeun kaseueuran waktos kanggo nganut anjeun sadidinten. Sareng desain kutang XinziRain masihan anjeun - baju jero khusus paling nyaman dilakukeun ku pangukuran anjeun.

E (11)

E (12)

Abdi moal nyarankeun bras anu parantos dilakukeun upami anjeun hamil, nyusuan, nyobian ngirangan beurat, atanapi masih cageur tina operasi payudara anu nembé. Utamana, éta iraha waé nalika payu anjeun aya di tengah ukuran atanapi bentukna robih. Pikeun hiji hal, kutang khusus biasana butuh sababaraha minggu. Anjeun teu tiasa ngarepkeun pas anu sampurna upami pangukuran anjeun parantos robih ku waktos dugi.

E (14)

E (15)

E (17)

E (18)

Dina kaseueuran kasus, kutang buatanana ogé langkung mahal tibatan anu biasa. Anjeun hoyong investasi anjeun ngahasilkeun kutang anu tiasa anjeun anggo sareng cinta jangka panjang! Anjeun bakal mayar premium pikeun batur nyusun pola ngaput anu dipersonalisasi pikeun awak anjeun. Tambih Deui aranjeunna panginten kedah mesen komponen hiji-hiji, sapertos underwires diluar kisaran ukuran biasa mérek.

E (13)

E (16)

Dipiboga sareng dioperasikeun ku awéwé, kustom kustom kami dikerjakeun ku tangan ti mimiti sareng didamel pas, rata sareng fungsina unggal dinten. Sadaya ukuran & kaayaan disambut.

E (17)

E (20)

E (19)

Pabrik Cina nyayogikeun jasa kustom awéwé na: pabrik kutang awéwé kustom awéwé kutang.


LAYANAN anu dikustomisasi

Jasa jeung solusi ngaropea.

  • gdsfg
  • LAYANAN OEM & ODM

    "Sarerea ngagaduhan baju jero anu dirancang" pikeun nyadar unggal awéwé pantes baju jero unikna nyalira. Ieu mangrupikeun cara pikeun nunjukkeun awéwé pinuh énergi, seksi, sareng menawan.

    OEM / ODM Service, sampel gratis, pangiriman gancang, pikeun ngabantosan palanggan pikeun nyayogikeun hiji-hiji "Pakéan Pantun", cobian pikeun nyumponan sadaya tuntutan palanggan, sareng tumuh sareng palanggan. Rancang sareng ngadamel: Nyorong kutang, kutang ukuran Plus, kutang olahraga, kutang mulus, baju lingerie seksi, punten kersa kirimkeun kami E-mail, tinggalkeun msg anjeun, tambahkeun nomer whatsapp, atanapi telepon kami, wilujeng sumping pisan!

    about-us about-us


  • Saméméhna:
  • Teras: